Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending boven de €75,-
Gratis retour
Niet goed geld terug

Verzenden & retourneren

Verzenden


Uw bestelling word direct verzonden na ontvangst betaling. Wij hebben een supersnelle verzendservice. 

Ontvangen wij uw bestelling en betaling op werkdagen voor 22:00(België 20:00) dan word het pakketje de volgende dag aangeboden. 

Wij versturen alle Nederlandse zendingen met DHL.

Wij versturen alle Belgische zendingen met PostNL BE.


Wij leveren van maandag tot zaterdag!   

De verzendkosten in Nederland zijn € 4,99. Voor Belgie €7,95 en voor Duitsland € 8,95. Bij bestellingen vanaf € 75,- of meer verzenden wij het gratis*.

* Mocht je na een eventuele retourzending onder dit bedrag uitkomen dan worden de verzendkosten wel in mindering gebracht van het openstaande tegoed.Retourneren

Ben je toch niet tevreden met je bestelling? Dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling of een deel ervan GRATIS te retourneren. Je kunt de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren in de originele verpakking.

Ga naar www.black-leo.nl/service/retour. Op deze pagina heb je twee keuze opties. Kies de optie die voor jouw het makkelijkste is.

Indien de artikelen te laat bij ons binnenkomen of niet aan de eisen voldoen zoals vermeld in de algemene voorwaarden, dan hebben wij het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Tevens bij te laat retourneren komt het recht op terugbetaling te vervallen. Voor verdere voorwaarden betreft het retourneren, willen we je graag verwijzen naar onze algemene voorwaarden.

Zodra wij je retour ontvangen hebben geven wij dit door aan de bank(als je direct hebt betaald) of aan Klarna (als je voor achteraf betalen hebt gekozen). De verwerkingstijd van de terugbetaling duurt ongeveer 1 a 2 werkdagen. Wij houden je hier per mail van op de hoogte. Is bovenstaande termijn verlopen en heb je je geld nog niet terug ontvangen of is de factuur bij Klarna nog niet aangepast? Neem dan even contact op via [email protected] en vermeld hierbij je ordernummer.

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending boven de €75,-
Gratis retour
Niet goed geld terug