Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Betaal achteraf of via iDEAL
Gemakkelijke retour via DHL
Niet goed geld terug

Verzenden & retourneren

Verzenden


Uw bestelling word direct verzonden na ontvangst betaling. Wij hebben een supersnelle verzendservice. 

Ontvangen wij uw bestelling en betaling op werkdagen voor 22:00 dan word het pakketje de volgende dag aangeboden. 

Bij niet thuis bezorgen wij de volgende dag nog een keer. Mocht u dan weer niet thuis zijn dan bieden wij uw bestelling de twee opvolgende dagen nog een keer aan. Bij niet aanwezig of niet thuis komt uw zending retour naar ons. De kosten voor het opnieuw verzenden van een bestelling zijn voor de klant.

Als u dus vaak afwezig bent kunt u ervoor kiezen om het af te laten leveren op een DHL service punt in uw woonplaats. Dan kunt u het afhalen op een moment dat het u uitkomt.

Zelden komt het voor dat een product niet op voorraad blijkt door een fout, als dit het geval is zal er direct contact opgenomen worden met de klant en wordt u dus op de hoogte gesteld.

Alle bestellingen worden verstuurd via DHL. U ontvangt van ons een bericht op de dag dat uw bestelling verzonden is. Helaas kunnen niet leveren postbus adressen. 


Wij leveren van maandag tot zaterdag!   

De verzendkosten in Nederland variëren van € 0,99 tot € 4,99 afhankelijk van het product , voor Belgie €7,95 en voor Duitsland € 8,95 Voor sommige producten gelden afwijkende verzendkosten, zoals Lip Tattoo's en C-Strings. Bij bestellingen van € 75,- of meer verzenden wij het gratis*.

* Mocht je na een eventuele retourzending onder dit bedrag uitkomen dan worden de verzendkosten wel in mindering gebracht van het openstaande tegoed.Retourneren


Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Binnen deze 14 dagen moet u de retourzending bij ons melden via uw account. Daarna heeft u nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. 

Binnen enkele dagen na ontvangst van uw retour zullen wij het aankoopbedrag terug storten op dezelfde rekening waarmee is betaald.
Normaliter word het teruggestort op dezelfde dag dat wij het retour pakket hebben verwerkt. 
Het kan een enkele keer voorkomen dat het langer duurt dan een week.  

Uw kunt de retourzending afgeven bij het dichtsbijzijnde servicepunt van DHL. Zeg tegen de medewerker dat het naar Uwantisell moet worden gezonden.* Indien van toepassing worden de kosten voor het verzenden van de retour achteraf met je tegoed verrekend. De retourkosten bedragen maximaal € 4,99.

*In België kunt u het pakketje afgeven bij een Bpost servicepunt. 


De meegeleverde pakbon is tevens ook uw retourformulier. Als u iets retourneert dient u dit formulier aan het retour pakket toe te voegen.  

Onderstaande producten worden niet retour genomen:

- Beschadigde producten

- Gedragen producten

- Producten met vlekken

- Gewassen producten

- Producten met parfum, rook of andere geuren 

- Producten waarbij duidelijk vermeld staat dat wij deze niet retour nemen. (Kousen, C-Strings, Sextoys enz.)

- Producten die wij speciaal voor de klant hebben laten maken/besteld

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Betaal achteraf of via iDEAL
Gemakkelijke retour via DHL
Niet goed geld terug